Atyolu Ortaokulu

Vizyon: Hedeflerini belirlemiş, kendine güvenen bireyler yetiştirerek, çevresinde örnek, önder, girişimci ve paylaşımcı bir kurum olmaktır

Misyon: Güvenilir ortamlarda, nitelikli eğitim vererek ülkemize ve bir üst öğrenim kurumuna çağdaş ve üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Voleybol ilçe birinciliği 2012-2013 Eğitim öğretim yılı Voleybol ilçe ikinciliği

Saatler: 08.30-15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://atyoluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATYOLU MAH. ATYOLU KÜME EVLERİ ATOMU ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 141 ŞENKAYA / ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Güneyde Kayalısu Köyü,Kuzeyde Eski God,Doğuda Çamlıalan Köyü,Batıda Gülveren Köyü vardır.Köy,eski atyolunun alt kısmında ve iki dağ arasında vadi görünümündedir.

Ulaşım Akşar Köyünden,köy dolmuşları ile 22 km asfalt yoldan ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum iline 190 km, Şenkaya ilçesine 35 km uzaklıktadır.